Welkom bij Ambrosia
Vul hier je leeftijd in

Ik accepteer de nieuwe cookiewetgeving.

U moet bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met de nieuwe cookiewetgeving.

Working on inner Beauty.
Ambrosia Wijnen

Van harte welkom op de nieuwe website van Ambrosia Honingwijnen. Bedankt dat u ons bezoekt. Wij willen u graag inspireren, motiveren, nieuwsgierig maken, misschien verleiden en we verwachten dat u gaat experimenteren met onze honingwijnen.

Deze nieuwe website is een gevolg van een nieuwe (merk)aanpak en presentatie van Ambrosia Honingwijnen.

Ambrosia Honingwijnen, met onder andere biologische kruiden is al te koop sinds begin 1980. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd, gewaardeerd en smaakvol in Nederland geproduceerde wijn met veel gezonde toegevoegde waarde. Over de gezondheid van wijn en onze biologische kruiden en honing komen wij in deze site uitgebreid terug. Onze basiswijn komt uit het Mediterrane gedeelte van Europa. Van daaruit ligt onze kijk op eten en drinken. 

Een gezonde levensstijl waarin wijn, kruiden, honing en olijfolie met als basis veel groente, vis en vlees als kip, lam en/of rund een roelerende basis is voor een gezond lijf. Een levensstijl die past bij veerkrachtige en ambitieuze vrouwen.

Hoorn, de vestigingsplaats van ProPol Produkten BV en de merkeigenaar van Ambrosia Honingwijnen, produceert nu 6 verschillende honingwijnen. Een rode en witte wijn met biologische kruiden, een gember wijn en twee Nederlandse smaken als Cranberry en Vlierbessen. De traditionele Griekse honing(GODEN)drank Ambrosius is vertegenwoordigd in onze Mede en is een vergisting van honing, sappen en water. Mede is eigenlijk al meer dan 60 eeuwen een door de Grieken benoemde Goden drank.

Ambrosia Honingwijnen is een wijnconcept, gericht op vrouwen, die creatief met eten en drinken willen experimenteren, van een zoete smaak houden en vooral actief en nieuwsgierig in deze wereld staan. 

Ambrosia Honingwijnen is ook te vinden op Facebook.

Ook willen wij u vragen om ons te helpen deze site verder te verbeteren. Op allerlei manieren kunt u ons daarbij van dienst zijn, in bijvoorbeeld wat u vindt van de gebruikersvriendelijkheid, de teksten, de inhoud en vooral uw ervaringen met onze wijnen. Voor uw reacties hebben wij een aantal mogelijkheden ter beschikking namelijk; via deze site in de blog omgeving, via onze facebook pagina en of via het contactformulier.

Veel plezier.

Jeroen Nankman