Welkom bij Ambrosia
Vul hier je leeftijd in

Ik accepteer de nieuwe cookiewetgeving.

U moet bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met de nieuwe cookiewetgeving.

Working on inner Beauty.
Ambrosia Wijnen

>    Over de gezondheid van wijn en onze kruiden komen wij in deze site uitgebreid op terug. Onze basiswijn komt uit het Mediterranean gedeelte van Europa en van daaruit ligt onze visie op eten en drinken heel dichtbij het Mediterranen dieet en Cretan dieet. Een gezonde levensstijl waarin wijn, kruiden, honing en olijfolie een belangrijke basis is voor een gezond lijf, voor veerkrachtige en ambitieuze vrouwen.

Wij maken in Zwaag, de vestigingsplaats van Propol Produkten BV, de merkeigenaar van Ambrosia nu 6 verschillenden honingwijnen nl: rood en wit met biologische kruiden, een gember wijn van Australische basis, een tweetal Nederlandse smaken als Cranberry en Vlierbessen en de traditionele Mede. Mede is eigenlijk al meer dan 60 eeuwen een door de Grieken benoemde Goden drank (bekend van 8000 jaar v.c.).

Ambrosia Honingwijnen is een wijnconcept, gericht op vrouwen, die creatief met eten en drinken willen experimenteren, van een zoetige smaak houden en vooral actief en nieuwsgierig in deze wereld staan. Onze visie over deze bewuste keuze ligt vast in onze whitepaper over HER. Als u de whitepaper wilt inzien: slideshare connectie maken

Natuurlijk is Ambrosia Honingwijnen ook op Facebook te vinden.

Ook willen wij u vragen om ons met uw kritische vragen te helpen de site verder te verbeteren. Op allerlei manieren kunt u ons daarbij van dienst zijn, in bijvoorbeeld wat u vindt van de gebruiksvriendelijkheid, de teksten, de inhoud en vooral uw ervaringen met onze wijnen. Voor uw reacties hebben wij een aantal mogelijkheden ter beschikking nl; via deze site in de blog omgeving of via het contacten formulier.